Vad gör arbetslivet med oss?

Vad gör arbetslivet med människors hälsa? Med hjälp av den brittiske  forskaren Cary Cooper och docent Göra Kecklund bjuder Sveriges Ingenjörer till arbetsmiljöseminarium och utdelning av Levipriset.Vad gör arbetslivet med människors hälsa? Med hjälp av den brittiske  forskaren Cary Cooper och docent Göra Kecklund bjuder Sveriges Ingenjörer till arbetsmiljöseminarium och utdelning av Levipriset.

I Storbrittannien är Cary Cooper en framstående profil för sin forskning om psykologi och hälsa inom organisationer. Nu kommer han till Ingenjörshuset den 23 september för att tala om hur organisationer och företag kan anpassa sig efter anställda med olika behov.

– Han är en fantastisk föredragshållare och Storbrittannien har satsat stort inom det här området, berättar Magnus Skagerfält, sakkunnig i arbetsmiljöfrågor på Sveriges Ingenjörer. Arbetslivet blir allt mer flexibelt men det gäller att förstå att alla kan inte ha samma flexibilitet utan vi måste skapa goda förutsättningar för anställda i  olika livssituationer. 

Den andre föredragshållaren arbetar också med flexibilitet och hur man får ett flexibelt arbetsliv att fungera med privatlivet. Docent Göran Kecklund, är stressforskare vid Stressfoskningsinstitutet och intervjuades senast om arbetstider på Ingenjören.se.
Under dagen kommer också Levipriset att delas ut .
JG
Seminariet  hålls den 23 september klockan 13:00-16:30 i Ingenjörshuset i Stockholm och är kostnadsfritt.
Anmäl dig här

Lämna en kommentar

Senaste nytt

”Det finns ett oändligt behov av hjälp”

”Det finns ett oändligt behov av hjälp”

Ingenjören Kateryna Mariushkina i Göteborg är en av de volontärer som engagerat sig i arbetet för Ukraina. ”Det som händer i Ukraina finns hela tiden i bakhuvudet” berättar hon.
Fler artiklar