Biljetterna slut på nolltid

Älskade Ingenjör gjorde succé redan innan premiären. Majoriteten av biljetterna tog slut med en gång, och föreställningarna i Stockholm var fullbokade på bara några få minuter. Men än finns det biljetter kvar i andra delar av landet.Älskade Ingenjör gjorde succé redan innan premiären. Majoriteten av biljetterna tog slut med en gång, och föreställningarna i Stockholm var fullbokade på bara några få minuter. Men än finns det biljetter kvar i andra delar av landet.

– Det är fantastiskt roligt att medlemmarna är så positivt inställda till det här arrangemanget. Sedan är det självklart jättetråkigt för alla dem som inte kan komma, säger MariaPia Gistedt på Sveriges Ingenjörer.

Nästan direkt efter biljettsläpp var biljetterna till föreställningarna på Södra Teatern i Stockholm slut, och en stund senare var föreställningarna i Uppsala, Västerås och Göteborg också fullbokade. Men i Luleå, Malmö och Linköping finns ännu biljetter kvar.

Med så snabb åtgång på biljetterna är det inte långsökt att tänka sig att förväntningarna på föreställningen är högt ställda – och de bör de också vara, säger MariaPia Gistedt.

– Såväl skådespelare, manusförfattare och regissör är väldigt etablerade namn i branschen, så publiken har all anledning att ha höga förväntningar. Och de kommer också att infrias!

För den som inte lyckats få tag i någon biljett, men som ändå vill ta del av förbundets 150-årsfirande, ger MariaPia Gistedt ett annat tips.

Ingenjörer på väg heter ett annat kul evenemang som drar igång efter sommaren. Det är en lastbil som är fylld av upplevelser och utmaningar som ska besöka elva städer i landet, med start i Luleå den 29 augusti, säger hon.

Lastbilen fortsätter sin resa via Umeå, Uppsala, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping och Karlstad innan turnén avslutas i Västerås den 29 september. Och här är det ingen risk att biljetterna tar slut, berättar MariaPia Gistedt.

– Lastbilen kommer att finnas mitt i stan och det finns inga biljetter, så det är bara att dyka upp!

Läs mer om alla arrangemang i samband med 150-årsjubiléet på www.älskadeingenjör.se.

Lämna en kommentar

Senaste nytt

”Det finns ett oändligt behov av hjälp”

”Det finns ett oändligt behov av hjälp”

Ingenjören Kateryna Mariushkina i Göteborg är en av de volontärer som engagerat sig i arbetet för Ukraina. ”Det som händer i Ukraina finns hela tiden i bakhuvudet” berättar hon.
Fler artiklar