Extramaterial Ingenjören nr 5 2011

I extramaterialet till årets femte nummer av Ingenjören kan du läsa ett längre möte med Stefan Zablocki, Förintelseöverlevaren, civilingenjören och Malmöbon vars liv skulle kunna fylla en hel romanserie.

Här hittar du också frågorna till Ingenjörsspelet som skickades med i nummer fem, med fantastiska illustrationer av Jan och Maria Berglin. Frågorna finns även på sida 94 i magasinet. Har du ett tips på en bra fråga till spelet? Mejla oss på redax@ingenjoren.se, så lägger vi in den här!


Stefan Zablocki. Foto: André de Loisted/Scanpix.

”Att jag lever är ett stort under”

Han blev ingenjör för att bygga upp Israel efter andra världskriget. Men ödet ville annorlunda. I dag kan Malmö tacka Stefan Zablocki för sina smarta cykelöverfarter – men framför allt för att han om och om igen berättar om sitt liv, trots att det river upp sår. Läs mer

Frågor till Ingenjörsspelet

Du har väl inte missat Ingenjörsspelet som kom i senaste numret? Här är frågorna igen, till er som sitter med spelet i handen men inte vet var tidningen tog vägen. Mycket nöje!

Lämna en kommentar

Senaste nytt

Han är nörden i gillestugan som blev Excelkändis

Han är nörden i gillestugan som blev Excelkändis

Ingenjören David Stavegård har nära 18 000 prenumererar på ”torsdagstipset” där han visar smarta funktioner i Excel.  Själv är han mest stolt över att ingå i den exklusiva grupp som regelbundet träffar Microsofts Excelteam.
Fler artiklar