Packat och klart: här är vinnarna!

Det blev som väntat svårt att avgöra tävlingen om bästa prylen för fjällvandringen. Till slut bestämde vi oss för att utöka priserna med två presentkort till, på 250 kronor. Kåsor, ylle, plåster och hemtorkad mat var några av tipsen. Klicka på rubriken och se vem som vann!

Det blev som väntat svårt att avgöra tävlingen om bästa prylen för fjällvandringen. Till slut bestämde vi oss för att utöka priserna med 2 presentkort på 250 kronor förutom det på 500 som vi utlovade först. De helt godtyckligt utsedda vinnarna är:

1. Sonny Eriksson med tipset om tältet Vango helium 200 med magiska tältpinnar.

Så här lät tipset: Jag köpte precis ett nytt tält, Vango Helium 200 superlite. Förutom att att det är otroligt lätt att bära med sig och otroligt enkelt att montera upp så hade den en fiffig och rolig finess. Nämligen att tältpinnarna som utgör tätets stomme, var ihop bundna med ett elastiskt snöre som hela tiden ville dra in tältpinnarna på plats. Samtidigt som det i ändarna av pinnarna finns magneter som vill dra ihop pinnarna.

Resultatet av detta blir att själva stommen näst intill bygger upp sig själv så fort man tar ut pinnarna ur dess påse. Kanske kan det vara skönt att slippa sätta ihop pinne för pinne men mest tycker jg bara att det är en rolig funktion. Kanske kan den liva upp stämningen på årets fjällvandring.

2.De två presentkorten på 250 kronor går till Ingrid Söderquist med LightMyFires allt-i-ett-kåsa och till tipset om onödiga men jätteroliga Flamingotältpinnarna från Pär Jonsson.

 

Tack för alla bra tips! Kommer att ha en del av mig med till Sarek. Till nästa år önska jag mig en doftzoom, det vill säga en manick som kan bevara lindblomsdoften, doft av hav och alla andra dofter som möter en i naturen. Går det att ordna?

Och en riktigt skön sommar för nu stänger vi sidan för semester på riktigt!

Jenny Grensman

Lämna en kommentar

Senaste nytt

”Det finns ett oändligt behov av hjälp”

”Det finns ett oändligt behov av hjälp”

Ingenjören Kateryna Mariushkina i Göteborg är en av de volontärer som engagerat sig i arbetet för Ukraina. ”Det som händer i Ukraina finns hela tiden i bakhuvudet” berättar hon.
Fler artiklar