”Jag ser stora möjligheter”

Nr 2 2013

Så får du tag i Ingenjören
Nu säljs magasinet även i välsorterade pressbyråer runt om i Sverige. Om du vill ha en digital version kan du köpa den på qiozk.com. För prenumeration av det tryckta magasinet vänligen kontakta redaktionen. Magasinet ges ut 5 nummer per år och kostar 245 kronor.

Digitalt
Här hittar ni tidningen i blädderbart format.
Då vi numera också säljer magasinet har vi slutat att lägga ut magasinet i pdf-format. Men medlemmar kan fortfarande få den som pdf. Kontakta redaktionen här.

Senaste numret
Det senaste numret av Ingenjören har temat hållbarhet och här möter du Clara Norell, byggnads- och kulturentreprenören som vill bygga hållbart i Sydafrikas kåkstäder. Du kan också läsa om 40-årskrisen i förorten och hur Indiens medelklass växer så det knakar. I magasinet kan du även läsa reportaget Skiten blir till guld som handlar om hur ingenjörer kom på hur avloppsslam kan hjälpa världen från framtida svält. Reportaget går även att läsa digitalt här:Skiten blir till guld.

Rätt svar på Tankenöten hittar du här.

Trevlig läsning önskar redaktionen!


Lämna en kommentar

Senaste nytt

Han är nörden i gillestugan som blev Excelkändis

Han är nörden i gillestugan som blev Excelkändis

Ingenjören David Stavegård har nära 18 000 prenumererar på ”torsdagstipset” där han visar smarta funktioner i Excel.  Själv är han mest stolt över att ingå i den exklusiva grupp som regelbundet träffar Microsofts Excelteam.
Fler artiklar