Ingenjören gör ett nyhetsbrev för offentlig sektor

Omkring 22 000 medlemmar i Sveriges Ingenjörer jobbar i offentlig sektor. Foto: Mostphotos.

Nu gör Ingenjören en särskild satsning på medlemmarna i offentlig sektor. Under 2021 kommer redaktionen att göra fem nyhetsbrev med artiklar riktade till ingenjörer som jobbar i staten, kommuner och regioner.

Sedan många år tillbaka har Sveriges Ingenjörers medlemstidning Ingenjören gjort nyhetsbrevet Högskoleaktuellt för förbundets medlemmar som arbetar inom universitet och högskola. Från och med årsskiftet sker en förändring. Högskoleaktuellt upphör och målgruppen breddas. Ingenjören kommer att satsa på ett nyhetsbrev för hela den offentliga sektorn.

Omkring 22 000 medlemmar i Sveriges Ingenjörer jobbar i offentlig sektor. Omkring hälften, ca 11 000, jobbar i statliga verk och myndigheter där också högskolorna ingår.

Ingenjörens nyhetsbrev för offentlig sektor kommer att innehålla artiklar om avtal och villkor, arbetsmiljöfrågor, intervjuer med förtroendevalda och ingenjörer som arbetar inom spännande verksamheter på myndigheter, kommuner och regioner.

Nyhetsbrevet kommer ut med fem nummer om året och det första brevet skickas ut den 25 februari. Håll utkik i mejlen.

Har du idéer och tips på vad du vill att vi skriver om – skicka ett meddelande till oss här https://ingenjoren.se/kontakt/, eller mejla på ingenjoren@sverigesingenjorer.se

Kanske har du också ett förslag på ett bra namn på nyhetsbrevet. Det vill vi gärna ha.

Lämna en kommentar

Senaste nytt

Han är nörden i gillestugan som blev Excelkändis

Han är nörden i gillestugan som blev Excelkändis

Ingenjören David Stavegård har nära 18 000 prenumererar på ”torsdagstipset” där han visar smarta funktioner i Excel.  Själv är han mest stolt över att ingå i den exklusiva grupp som regelbundet träffar Microsofts Excelteam.
Fler artiklar