Kontakt

Skriv gärna till oss om du vill tipsa om någonting, skicka en insändare, har synpunkter eller vill komma i kontakt med oss på Ingenjören av någon annan anledning. Lättaste vägen att komma i kontakt med oss är via kontaktformuläret nedan. Du kan också mejla på ingenjoren@sverigesingenjorer.se eller ringa oss på 08-613 80 00 (Sveriges Ingenjörers växel).

Om du vill ändra din mejladress för utskicken av Ingenjörens nyhetsbrev, logga in på Dina sidor på sverigesingenjorer.se och uppdatera dina uppgifter. Här kan du även ändra din postadress för utskicket av magasinet Ingenjören, men om du har adressändrat hos skatteverket uppdateras din adress hos oss automatiskt.

Frilansmaterial
Vi använder frilansmaterial i magasinet.

För att få kontakt med oss angående text, mejla Ingenjörens chefredaktör Jenny Grensman (jenny.grensman@sverigesingenjorer.se). Bifoga arbetsprover.

För att få kontakt med oss angående foto, mejla vår bildredaktör Anna Simonsson (info@annasimonsson.com). För ej beställt material ansvaras inte.

Har du inte fått något svar inom två veckor är vi förmodligen inne i en intensiv period i produktionen. Återkom en månad senare.