Chefsprogrammet arbetas om

”För lite  ingenjörsfokus och otydligt  syfte!” Det var omdömena om det chefs-och ledarskapsprogram som presenterades för årets fullmäktige.
”För lite ingenjörsfokus och otydligt  syfte!” Det var omdömena om det chefs-och ledarskapsprogram som presenterades för fullmäktige.

2011 har Sveriges Ingenjörer planerat att satsa på några områden som man tycker behöver stärkas. Medlemmar med chefspositioner hör dit och därför hade kansliet tagit fram en proposition till chefs-och ledarskapsprogram. Ett enigt fullmäktige beslutade dock att skicka tillbaka programmet för omarbetning.

-Vi förstår inte syftet med det här och det är alldelse för allmänt hållet var några av de snällare kommentarerna när programmet diskuterades.

En stor del av Sveriges Ingenjörers medlemmar blir med tiden chefer eller ledare av något slag och vilket stöd som förbundet bör ge dem är en fråga som har diskuterats länge.
JG

Lämna en kommentar

Senaste nytt

Så mycket tjänar 41 facktoppar

Så mycket tjänar 41 facktoppar

158 843 kronor i månaden. Så stor är löneskillnaden mellan den fackordförande som tjänade mest och minst förra året. Sveriges Ingenjörers ordförande Ulrika Lindstrand hamnar långt ner på lönelistan i en kartläggning som Altinget har gjort.
Fler artiklar